Goed geregeld
met Woonmatch

Woonruimteverdeling is in de kern een zeer overzichtelijk proces. Maar, zeker in de huidige tijd, maken een groot aantal regels, de behoefte aan een actieve markt én maatschappelijke ontwikkelingen, woonruimteverdeling tot een complex geheel. Woonmatch maakt het weer overzichtelijk en eenvoudig.

De kracht van Woonmatch zit namelijk ook in de procesmatige aanpak. Woonruimteverdeling is vertaald in een groot aantal relatief eenvoudige processen die enerzijds perfect samenwerken in het grote geheel, maar tegelijkertijd individueel gemakkelijk kunnen worden aangepast aan actuele ontwikkelingen en wensen.

Dat maakt Woonmatch tot een effectieve en flexibele oplossing die een bijdrage levert aan de doelen van de organisatie.

Door continu goed te luisteren naar corporatiemedewerkers en woonconsumenten is Woonmatch uitgegroeid tot een zeer compleet woonruimte verdeel- en toewijzingssysteem. Een SaaS-dienst die uitblinkt in eenvoud en effectiviteit.

Woonmatch-gebruikers zijn enthousiast over de functionaliteiten, het gebruikersgemak en de betrouwbaarheid. Zij boeken dagelijks grote winst. In service, doorlooptijd en klanttevredenheid. Dat hebben recente klanttevredenheidsonderzoeken van de huidige gebruikers nogmaals aangetoond.

Woonruimteverdeling
lijkt complex. Woonmatch maakt het eenvoudig.