Referenties

Volgens onze klanten zijn ‘transparantie’, ‘betrouwbaarheid’, ‘flexibiliteit’ en ‘korte lijnen en directe communicatie’ de belangrijkste kenmerken van de positieve ervaringen met ServiceSites International BV, de ontwikkelaar en beheerder van Woonmatch.

Sinds de start met Woonmatch op de Nederlandse markt in 2007 heeft er nog nooit een klant de samenwerking beëindigd! Daar zijn we trots op!

Hieronder vermelden we een aantal quotes van onze klanten. Wij brengen u graag in contact met hen, zodat u persoonlijk en met eigen oren, al hun ervaringen met Woonmatch en ServiceSites kunt horen.

Het systeem dat we in een andere regio/samenwerkingsverband voor een deel van onze woningen gebruiken is vrij groot en ingewikkeld. Woonmatch is compact en veel flexibeler. Het biedt ook voldoende ruimte voor maatwerk.

Een goed woonruimteverdeelsysteem dat woningen op een slimme en simpele manier aanbiedt, tegen behoorlijk lagere kosten.

Woonmatch doet precies wat wij ervan verwachten. En we hebben het gevoel dat het systeem écht van ons is. De mensen van ServiceSites staan dicht bij de klant, bieden een open communicatiekanaal. Op een professionele, slimme en inventieve wijze bieden zij een passend antwoord op onze vraag.

De mensen van ServiceSites geven ons het gevoel dat we de enige klant zijn. Ze schakelen snel op nieuwe wensen. Het is echt 'u vraagt, wij draaien'. Ook is het mooi dat we vrij over álle data kunnen beschikken. Bij andere grote systemen is dat nogal eens lastig.

Razendsnel waren we live met Woonmatch. De kracht van het systeem was ook de kracht van de implementatie; maak het niet ingewikkelder dan nodig.

Ook onze woningzoekenden merken de voordelen; ze kunnen zelf aan de knoppen draaien en wat vooral belangrijk is: ze hebben te maken met een betrouwbaar en transparanter systeem. Vooraf hadden wij als doel gesteld dat we binnen vier jaar op betrouwbaarheid een 8 wilden scoren bij 90% van onze doelgroep. Ik kan met trots zeggen dat dat is gelukt. Zelfs al na twee jaar.